top of page

GELNAGELS

Nagelverzorging - gelnagels worden aangebracht bij mensen die van nature uit broze, breekbare nagels hebben en die dromen van mooie en sterke nagels.

 

Door middel van tips kunnen we ze verlengen naar wens. Deze moeten bijgewerkt worden na 3 à 4 weken. De gel is sterk, flexibel, duurzaam en hoogglanzend.

FRENCH

Bij een ‘french’ krijgen de nagels een glanzende ‘naturel look’.

De nagelranden worden parelwit terwijl de natuurlijke roze/beige kleur van de nagel versterkt wordt. De vorm van de nagels wordt naar wens recht of afgerond bijgevijld. Men kan ook de witte nagelrand vervangen door een andere kleur naar keuze.

COLOR GEL

Wil je wat meer kleur in je leven kan je ook kiezen uit een waaier modieuze kleuren om je gelnagels af te werken. Van tinten die je kleding en look helemaal af maken tot meer dan opvallend!

De kleur wijzigt niet en brokkelt niet af, ook niet als je intensief met je handen werkt.

Het uitzicht van de color gelnagels is gelijk aan die van gewone nagellak alleen wordt deze uitgehard onder een LED lamp om zo extra stevig te worden en meer glans te geven.

NAIL-ART

Wil je iets speciaals? Om de aandacht te trekken of voor een speciale gelegenheid zoals huwelijk of feestdagen? Streepjes, sterretjes, glitters en steentjes alles naar wens.

Gelnagels.JPG

PRIJSLIJST

Gel met tips (verlengingen)

      Naturel   € 79,00

      French / Color   € 85,00

Gel op de natuurlijke nagels

     Naturel   € 65,00

     French / Color   € 68,00

Bijwerking Gel   € 55,00

Herstel nagel bij bijwerking   € 6,00

Herstelling per nagel   € 14,00

 

BSTRONG Natural Nail Extensions  € 85,00

BFLEX Natural Nail Treatment   € 63,00

bottom of page