top of page

TIPS

Onze huid staat elke dag bloot aan heel wat schadelijke invloeden uit onze omgeving. De zon bijvoorbeeld heeft een enorm groot effect op huidveroudering, maar ook onze persoonlijke levensstijl en natuurlijk onze ouderdom spelen mee.

 

Laat uw huid daarom regelmatig professioneel onder handen nemen. U zal het effect van onze behandelingen onmiddellijk zien, maar ook een positief effect ondervinden op lange termijn.​

Om een gezonde huid en mooi lichaam te behouden hoeft U alleen maar gebruik te maken van de beste producten, volhardend zijn en niet na te laten om advies aan uw schoonheidsspecialiste te vragen. 

 

Toch willen wij U hier nog een paar eenvoudige ideeën geven die U zo kunt toepassen.

 

 

 • Mijn huid is dof. Wat kan ik doen?
  - Gebruik om de twee weken een peeling. - Vermijd het gebruik van tabak en alcohol. - Gebruik cosmetica en voedingsmiddelen met vitamine C, in het bijzonder wanneer U rookt. - Verwijder elke avond de make-up en maak uw huid elke ochtend schoon.
 • Mijn huid is gespannen en droog. Wat nu?
  - Drink elke dag tenminste 2 liter water. - Neem in uw voeding producten op met vitamine A. - Gebruik na het zonnen of sporten een hydraterend product.
 • Anti-Aging? Wat wordt daar nu mee bedoelt?
  Anti-aging is een algemeen begrip, maar het heeft wel een andere invulling voor iedereen. Elke huid heeft immers een eigen, specifieke behoefte. Er zijn dus verschillende anti-aging behandelingen. Wat jij wil bereiken en wat de noden zijn van je huid, staat voorop. Kies daarom voor de anti-aging verzorging die het best bij je past. Afhankelijk van wat je doel is, kan je kiezen voor. – De huid ontgiften, herstellen en versterken. – De huid verstrakken. – De huid hydrateren. – De huid voeden. – De huid verjongen. – Rimpels corrigeren. – Huidstructuur verbeteren en hyperpigmentatie tegengaan. – De huid opfrissen.
 • Oogzakken en wallen. Help!
  - U dient heel consequent te zijn bij de dagelijkse toepassing van producten die vocht afdrijven en blokkades opheffen om de donkere kleur van wallen te verminderen en oogzakken te laten slinken.
bottom of page