top of page

ONS TEAM

Onze huid is ons grootste orgaan, deze beschermd als het ware ons gehele lichaam. Ze beschermd onze organen, onze botten en onze spieren. Elke dag opnieuw stellen wij onze huid bloot aan agressieve invloeden van buitenaf. Denk maar aan al het vuil dat in de lucht hangt, de koude, de zon, de regen,... Daarom is het belangrijk dat wij ook goed zorg dragen voor onze huid!

 

Last van acné, een droge huid, een hypergevoelige huid of andere huidproblemen? Bij Instituut Bella Donna kijken we verder dan alleen de huidige conditie van je huid. We gaan niet enkel de huid verzorgen, we gaan de huid ook verbeteren!

 

Door te onderzoeken wat de oorzaak van je huidprobleem is, kunnen we tot een persoonlijke oplossing komen. Vaak worden huidproblemen namelijk uitgelokt door aanpassingen binnen het lichaam zoals verandering van hormonen, bepaalde voedselintoleranties, chemo, medicijnen, enz.

We starten de gelaatsverzorging met een intake gesprek. Zo achterhalen we wanneer het probleem is gestart en hoe we het kunnen oplossen. Na de verzorging stellen we eventueel een thuisverzorgingsset samen zodat je thuis ook verder kan gaan met jouw huidverbetering!

WENDY

Zaakvoerster en oprichtster van Bella Donna, Wendy Gebruers heeft ruimschoots haar sporen verdiend in de beauty sector.

 

In 2007 volgde ze haar droom en begon ze haar eigen zaak met veel ambitie. Elke dag opnieuw staat ze samen met haar team klaar om je op je wenken te bedienen, je met de grootste zorg te omringen en dit steeds met de nodige uitleg en advies.

Ze heeft één doel voor ogen: vrouwen en mannen een goed gevoel geven over zichzelf. Dat beoogt ze door kwalitatief hoogstaande schoonheidsbehandelingen, uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring.

Bij Instituut Bella Donna kan je zorgeloos genieten en ontspannen in een prachtige, hygiënische en professionele zen omgeving. Een ruimte met een rustige sfeer waar iedereen zich thuis voelt en waar je jezelf kan zijn.

NATASHA

bottom of page