MAKE-UP

Is er een speciaal moment in aantocht? Een avondfeest, een zakelijk evenement of misschien wel uw eigen huwelijk?

 

Laat u dan professioneel opmaken en straal als nooit tevoren.

Onze make-up producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn daardoor makkelijk aan te brengen.

 

We gebruiken tevens voor het aanbrengen van de maquillage een flash-lift serum zodat deze beter tot zijn recht komt en langere tijd mooi blijft zitten.

 

Tijdens de behandeling geven we je eventueel ook persoonlijk advies. De make-up producten zijn ook te verkrijgen voor thuis.

PERMANENTE MAKE-UP

 

Het geheim van echte schoonheid is je mooi voelen.

Met permanente make-up weet je dat je er op elk moment verzorgd en natuurlijk opgemaakt uitziet. Van ’s morgens bij het opstaan tot in de late uurtjes, maar ook op het strand, in het zwembad, als je gaat sporten....

 

Permanente make-up helpt je om je persoonlijke uitstraling blijvend te accentueren, zodat je jezelf op elk moment, in alle omstandigheden mooi voelt. En dat ook uitstraalt.

 

OGEN

 

Een lijntje langs de wimpers, alleen boven of ook onder, zorgt voor expressieve ogen. Het eyelinerlijntje wordt tussen de wimpers gepigmenteerd. Daardoor lijken ze meteen dikker en voller. Dat kan naar wens gaan van heel dun tot goed zichtbaar.In zwart of bruin, maar ook in zachte tinten die de kleur van de iris accentueren. Nooit hoef je meer te vrezen dat je make-up uitloopt.

 

WENKBRAUWEN

 

Wenkbrauwen zorgen voor een levendige uitdrukking. De vorm is belangrijk: die moet symmetrisch en in harmonie met de verhoudingen tussen ogen, neus en lippen zijn.

De hairstroke-techniek die we gebruiken benadert de natuurlijke haargroei het dichtst.

Permanente make-up voor wenkbrauwen is ideaal indien je wenkbrauwen van nature, of door overdadig epileren dun zijn, niet symmetrisch zijn, of onderbroken zijn door littekens.

Make-Up.JPG

PRIJSLIJST

Dagmaquillage   € 30,00

Avondmaquillage   € 35,00

Bruidsmaquillage (incl. 1 proefbrt.)   € 59,00

Verven wimpers   € 15,00

Verven wenkbrauwen   € 15,00

Verven wimpers & Wenkbrauwen   € 26,00

Verven wenkbrauwen & Epilatie   € 25,00

Permanente Make-Up   Prijs op aanvraag.