top of page

SYNERGY AGE

Net dat tikje meer dan een klassieke schoonheidsbehandeling? Kies voor Synergy-Age, de cosmeceutische gelaatsverzorgingen van Germaine de Capuccini  en breng je huid in topconditie.

 

Deze fruitzurenpeelings zijn uiterst doeltreffend in jouw strijd tegen huidveroudering.

Met een Synergy-Age behandeling kies je voor de Rolls-Royce onder de gelaatsverzorgingen. Het is namelijk een 'cosmeceutische' verzorging. Cosmetisch én farmaceutisch, dus.

De concentraties werkzame stoffen in cosmeceutische producten liggen hoger dan in klassieke producten.

 

De cosmeceutische fruitzurenpeelings van Germaine De Capuccini helpen jou om je huid optimaal te verzorgen. Ook als je een tikje ouder wordt.  Kies de Synergy-age gelaatsverzorging die bij jou past:

  • Glycocure: superdoeltreffend voor de behandeling van rimpels, pigmentvlekken en acne.

  • AOX: de fruitzurenpeeling van de derde generatie.

 

Een Synergy-Age behandeling is een eersteklas gelaatsverzorging. Ze werkt in op de huid dankzij krachtige AHA's (Alpha Hydroxy Acids) of fruitzuren in maximale concentraties (10 procent).

Fruitzuren of AHA's zijn de allerkleinste moleculen die in de schoonheidswereld gebruikt worden. Daardoor dringen ze diep in de huid door.

 

Andere ingrediënten van Synergy-age behandelingen zijn retinol en hyaluronzuur. Die stoffen vertragen de vorming van rimpels en zwengelen je eigen collageenproductie aan.

 

Kortom: een werkzame cocktail die je huid een echte boost geeft! 

Het is uiterst belangrijk om een fruitzurenpeeling precies te doseren en de exacte inwerktijd te bepalen. Daarom mogen alleen professionals een fruitzurenpeeling uitvoeren.

HOE WERKT EEN FRUITZURENPEELING?

Tijdens de behandeling ervaar je een prikkeling van enkele minuten. Dadelijk ná de inwerktijd van de peeling brengen we een neutraliserend masker aan dat bestaat uit a-Bisabolol en een zoethoutderivaat. 

  • Effect na één behandeling: een frisse, extreem gereinigde huid.

  • Effect na vier behandelingen: optimaal zichtbaar resultaat.

Synergy Age.JPG

PRIJSLIJST

SYNERGY-AGE

Een anti-rimpelbehandeling voor een vastere en stevigere huid. Tegen hyperpigmentatie en acne   € 142,00

bottom of page